Enkele vrijwilligers staken op 28 december de handen uit de mouwen om de kerstboog af te breken
Enkele vrijwilligers staken op 28 december de handen uit de mouwen om de kerstboog af te breken

Kerstmarkt, wat was je leuk!

Algemeen

WESTERVOORT - De kerstmarkt op 15 december in Westervoort was er een om in te lijsten. Veel kramen, voor de tijd van het jaar een aangename temperatuur en wat nog meer belangrijk is voor een buitenactiviteit is: droog weer. Een geslaagde kerstmarkt voor zowel de tevreden kraamhouders als het vele publiek.

Voor de allerkleinsten was er het fotomoment met de Kerstman en natuurlIjk het inleveren van de kleurplaten voor een leuke attentie: de kerstman en zijn elf mochten meer dan 300 kleurplaten ontvangen. Ook de marshmallows in de vuurhaard van de scouting trok vele jeugdige liefhebbers.

Evenals de voorgaande jaren een vol podium met voor ieder wat wils: een mooi optreden van het smartlappenkoor de Liemers, gitarist en zanger Peter Loeters met een drietal optredens die steeds opnieuw in de smaak vielen, Aldo met een geweldige dance department en vroeg in de avond balletschool Blanche.
Jacqueline Parmentier stal met haar balletschool weer de show. Rijen dik stond het publiek voor het grote podium om te genieten van de geweldige optredens.
Wat later op de avond waren een twee optredens van het inmiddels ‘wereldberoemde’ popkoor A Sign of friendship. De naam friendship straalde af op het koor, vol enthousiasme werd in allerlei kleuren de muziek geboden aan het vele publiek op het Dorpsplein. De tevreden organisatoren van winkelcentrum de Wyborgh en de werkgroep Kerstmarkt staan ook voor volgend jaar weer klaar om met de vele vrijwilligers die deze kerstmarkt maar ook de kerstverlichting in het dorp mede ondersteunen door de onderlinge samenhorigheid en spreken hun dank voor de samenwerking met de Dickens-organisatie uit Duiven. Inmiddels is de boog op het plein weer afgebroken door de vrijwilligers van de werkgroep Kerstmarkt en de werkgroep kerstverlichting en gaat de blik vooruit op 2024.