Afbeelding
Foto:

Jubilarissen SC Groessen in de bloemetjes gezet

GROESSEN - Sportclub Groessen heeft op de nieuwjaarsreceptie op zondag 15 januari de jubilarissen gehuldigd. Van links naar rechts: Hennie Roelofs, Youri Talan, Gijs Reuvers, Jan Degen, Henk Bloemberg, Geert Hakvoort, Bas Schrijver, Koos Roelofs. Zittend: Toon Jacobs, Simon Leenders en Dorothea van der Velden.


Kerkberichten H. Remigius

DUIVEN - Vrijdag: 20 januari om 10.30 uur. Eucharistieviering. Voorganger: pastoor Thanh. 

Vrijdag: 27 januari om 10.30 uur. Eucharistieviering. Voorganger: Pastoor Thanh.
Zondag: 29 januari om 11.00 uur. Gebedsdienst. Voorganger: Parochianen.
Gebedsintenties 27 januari: Joep Spaan, Lies Spaan-Verrhoeven, Stien van Huet.
Gebedsintenties 29 januari: Joep Spaan, Lies Spaan-Verhoeven, Stien van Huet .

Vooraankondiging: zondag 19 februari concert Opera Gelderland-Oost in de H. Remigiuskerk (zie pagina 3 van deze krant. Aanvang 14.30 uur. Entree € 17,50. Info en kaartverkoop: www.operago.nl.


Hobbymarkt bij Zij-Actief

GROESSEN - Op 5 februari organiseert Zij-Actief Groessen in het Dorpshuis een hobby/informatiemarkt. De vele kraampjes zijn bemand met mensen die hun activiteiten laten zien zoals schilderen en bridgen. De avond begint om 19.45 uur.

Bingo bij het Gilde

DUIVEN -Gilde Sint Remigius organiseert op zaterdag 28 januari weer een bingo in haar clubgebouw aan de Visserlaan 35 in Duiven. Aanvang bingo 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur.

Tekenen en
schilderen bij
het Trefcentrum

WESTERVOORT - Tekenen en schilderen is een leuke hobby om je te uiten. Veel mensen hebben zich hier al aan overgegeven en ze doen het met alle plezier. Het geeft je voldoening en rust. Je vergeet je alledaagse beslommeringen en je maakt ook nog een mooi werkstuk waar je trots op mag zijn. Heb je ook altijd willen tekenen of schilderen en het is er nooit van gekomen, dan is nu het juiste moment om die stap te zetten. Er zijn nog enkele plaatsen vrij  binnen de cursus. De cursus biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je techniek en vaardigheid van schilderen en tekenen. Iedereen kan tekenen en schilderen leren. Je wordt begeleidt door een beeldend kunstenaar. De cursus vindt plaats in het Trefcentrum Westervoort, Dorpstraat 102 in Westervoort. Maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Voor aanmelding: jellenoordhuis@gmail.com of bel tel.06 55019359.

Pelgrimswandeling 

WESTERVOORT - Op zaterdag 4 februari is er weer een pelgrimswandeling uitgezet door de PKN. "We verzamelen om 10.30 uur op de parkeerplaats bij het Nationaal Verstrooiterrein Delhuyzen. De parkeerplaats ligt aan de Apeldoornseweg. Deze loopt parallel aan de A50 richting vliegveld Terlet. De parkeerplaats ligt ter hoogte van hectometerpaal 5,3 aan de rechterkant. Het thema van deze wandeling is: "Van winter- naar lentetijd". " Ds. Jolande van Baardewijk zal tijdens de wandeling op dit thema ingaan. Deelnemers zorgen zelf voor een lunchpakket. De wandeling duurt tot ongeveer 13.00 uur en is circa zeven kilometer lang.