Frank en Tiny Buiting, temidden van hun uitgebreide assortiment
Frank en Tiny Buiting, temidden van hun uitgebreide assortiment
zaken

Kwekerij Buiting-de Haan is een walhalla voor plantenliefhebbers

Zakelijk

GROESSEN - Op zoek naar kleur en sfeer in de tuin? Kwekerij Buiting-de Haan in Groessen is een waar walhalla met een zeer uitgebreid aanbod aan perk- en kuipplanten van de hoogste kwaliteit van eigen bodem. Meer dan zestig stuks levert de kwekerij aan winkels, hoveniers, tuinarchitecten en particulieren.

“Het was een flinke uitdaging met de hogere energieprijzen en inflatie, maar het is ons gelukt om weer een uitgebreid assortiment voorjaarsplanten, zomerbloeiers en groenteplanten te kweken”, lacht Tiny Buiting, terwijl ze door de kassen loopt. Het bedrijf ademt ambacht, sfeer, vrolijkheid en betrokkenheid, Kwekerij Buiting-de Haan is een echt familiebedrijf; eigenaar Frank Buiting nam het bedrijf over van zijn schoonvader en runt het bedrijf samen met zijn vrouw Tiny en met hulp van hun zoon Sjoerd, dochter Iris, schoondochter Aniek en schoonzoon Rowdy. “Maar ook mijn zussen en schoonzussen steken hier graag de handen uit de mouwen,” aldus Tiny. Frank showt wat hij allemaal in huis heeft: kuipplanten, hangplanten en zomerbloeiers als anjers, bacopa’s, begonia’s, fuchsia’s, geraniums, lobelia’s, (spaanse) margrieten, petunia, salvia, surfinia, verbena, leeuwenbekken, zilverblad en nog veel meer.
Zin in het voorjaar en de zomer? Kom naar kwekerij Buiting-de Haan en geef je tuin of balkon een flinke boost met spetterende perk- en kuipplanten.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Ook open op moederdag, Hemelvaart en tweede Pinksterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Kwekerij Buiting-de Haan,
Schraleweidsestraat 2A, Groessen,
0316-333409.
Facebook: Kwekerij Buiting-de Haan.