SC Westervoort op kampioenskoers

Algemeen

WESTERVOORT - Drie speelronden voor het einde van het voetbalseizoen is SC Westervoort nog steeds de trotse koploper in de derde klasse B. De spelers gaven trainer Wim Bleijenberg een mooi verjaardagsgeschenk door Eldenia met 3-0 te kloppen. Omdat ook de achtervolgers VVO (2-3 tegen Concordia Wehl) en VDZ (1-0  tegen HC’03) geen fout maakten, blijft het spannend. Al nu vijf minuten scoorde aanvaller Brian Baaijens de 1-0 voor de Westervoort, na rust maakte Martijn Klein Holte het karwei met twee treffers af. SC Westervoort heeft nu evenveel verliespunten als VDZ, al moet de Arnhemse ploeg nog een wedstrijd inhalen. VVO heeft één verliespunt meer. Saillant detail is dat de nummers twee en drie elkaar komende zondag treffen; SC Westervoort speelt tegen SC Dinxperlo.