Broadway
Broadway

Sint Juttemis op 15 april:van grap tot evenement

Algemeen

WESTERVOORT - Twee jaar heeft corona iedereen in de greep gehouden. We leefden van persconferentie naar persconferentie en heel eerlijk, daar werden we allemaal niet vrolijk van.

Rondom één zo’n persconferentie vorig jaar maart vroegen ze bij Wieleman zich af wanneer uiteindelijk alles weer mocht? ‘Met Sint Juttemis’ was het droge antwoord….en zo ontstond het idee om een feest te geven zodra alle regels er vanaf waren onder de naam ‘Sint Juttemis’. Veel Westervoorters hebben hier, ook als ondersteuning richting Wieleman waarschijnlijk, via de online omgeving een ticket voor gekocht. Een kaartje kopen voor een fictief feest, waarvan je niet weet wie er komt of wanneer het uberhaupt plaats ging vinden is geen alledaags gebeuren. Inmiddels zijn de regels er sinds 25 maart vanaf en is de datum geprikt voor het ‘eerste grote feest na corona’ bij Wieleman: vrijdag 15 april vanaf 19:30 uur is het zover. Naast de datum is inmiddels ook het programma aardig bekend. De band Broadway maakte afgelopen jaar zijn debuut bij Wieleman op de kermis dinsdag en dit smaakte absoluut naar meer! Van Top 40 tot old skool klassiekers en van schlagers tot happy hardcore, deze band speelt het allemaal. In de andere zaal speelt multi-talent Henri Van Vossen. Deze veel geboekte DJ/Entertainer kent iedereen van de Westervoortse carnavalsoptocht en de zondag met de Westervoortse Kermis. Tijdens zijn afscheidstoernee doet Arjan Koenen Wieleman nog een keertje aan. Op 4 juni stopt hij er op een spectaculaire manier mee, maar met Sint Juttemis pakt hij nog een keertje groot uit. 

Mart Hoogkamer

En wie kent hem niet? De meest populaire artiest van Nederland op dit moment komt gewoon naar Westervoort om onder andere zijn hit ‘zwemmen in Bacardi Lemon’ te vertolken. Met niemand minder dan Mart Hoogkamer gaat het dak eraf op dit heerlijke feest nu het allemaal eindelijk weer mag. Dit feest wordt een combinatie van de Westervoortse kermis, carnaval en Westervoort live om te vieren dat we weer mogen feesten.

Tickets zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/events/wieleman.