"Aanmelding is noodzakelijk om mee te doen"
"Aanmelding is noodzakelijk om mee te doen"

Wiekent Westervoortavond voor Giro 555

Algemeen

WESTERVOORT - De Historische Kring Westervoort, OBK, Sportclub Westervoort en zalencentrum Wieleman organiseren in een unieke eendrachtige samenwerking de Wiekent Westervoortavond op 1 april. Een avond met muziek van Skoeks, Westfort Brass, multimuzikant Kees en een pubquiz met natuurlijk als thema: Wiekent Westervoort!

Het idee voor deze avond ontstond na de afgelasting van het Moesaete. “We willen nu het weer kan een gezellige avond organiseren in de sfeer van het Moesaete, een pubquizavond en daarnaast bands de gelegenheid geven weer eens op te treden” aldus John Kemper, naast Ronnie Gerretzen, Jan Smink, Jos Veelen en Bert Stienissen een van de initiatiefnemers. “Maar bij de startbijeenkomst van de organisatie kwam ook naar voren dat dit een mooie gelegenheid was om samen iets te doen voor de mensen in Oekraïne. Vandaar dat we met z’n allen besloten hebben om de entreegelden voor die avond te doneren aan giro 555.”

Individueel of in groepen 

Hij vervolgt: “Het is de bedoeling dat je je individueel of in groepen van maximaal 6 personen aanmeldt voor deelname aan de quiz. Aanmelden kan via mailadres: wiekent@hkwestervoort.nl. Aanmelding is noodzakelijk om mee te doen. “Je moet je van tevoren aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen kunnen rekenen.” De kosten bedragen €5,- per persoon, contant aan de zaal te voldoen. Deelnemers krijgen daarvoor in ieder geval een kop koffie of thee. De avond start om 20:00 uur. John Kemper: “Meld je aan, kom en geniet en steun daarmee tegelijkertijd de bevolking van Oekraïne!”