Paul Haenen
Paul Haenen Foto:

Het Musiater mag weer: een volle zaal!

ZEVENAAR - Het verlossende woord is gevallen. Ook in Het Musiater mogen de artiesten eindelijk weer voor een volle zaal hun kunsten vertonen en na de voorstelling kunnen de bezoekers nagenieten met een hapje en drankje in de foyer. Eindelijk weer een volwaardig theateravondje uit met alles erop en eraan, zonder restricties. Maar nu moet het publiek nog wel komen. Waar vorige week nog maar 1/3 deel van de zaal bezet mocht worden, is nu weer 100% bezetting mogelijk.

Dus ga snel naar www.liemerskunstwerk.nl en bestel kaartjes voor jouw favoriete voorstelling!

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak
Bij twijfel hard zingen

Een theaterconcert van Francis van Broekhuizen, een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Ze zingt en vertelt op droogkomische toon over haar favoriete aria’s en liederen.
Zelf merkte ze dat er in moeilijke fases in haar leven één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

Muziek
Woensdag 9 maart 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 22,50

Paul Haenen
Haenen brengt Vreugde
Eigenzinnig vrolijk voorstelling

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Paul Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Paul Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling!

Cabaret
Vrijdag 11 maart 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 21,-

Queen: The Story
Crazy Little Things

In korte tijd groeide Crazy Little Things uit tot een sensatie. Nu komt de zevenkoppige groep met een theaterprogramma. Verwacht geen opplaksnorren, stofzuigers of pruiken want deze muzikanten gaan terug naar de essentie van de Queen-muziek.

Muziekjournalist Jean-Paul Heck creëerde samen met zanger Marijn Geluk, gitarist Jeroen Lips en met hulp van goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. 

De show zit vol anekdotes over zijn ontmoetingen met de Queen-leden. Verder is het een muzikaal spektakelstuk waarin Crazy Little Things genadeloos dicht tegen de sound van Queen aankruipt.

Muziek
Donderdag 17 maart 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 27,50

Let’s Make Comedy

Lachen om humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let's make Comedy! Het comedy-festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende Gelderse talent op het gebied van comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland. De grote finale is op zaterdag 26 maart 2022 in het Posttheater in Arnhem. Kom bij ons kijken naar de kwartfinale van Let's make comedy en oordeel mee. Wie wordt de winnaar Let's make Comedy 2022?

Cabaret
Vrijdag 18 maart 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 12,-

Ricky Risolles
Ya, dat is iets Indisch…

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Door middel van veel grappen, verhalen, Wieteke van Dort en topmuzikanten, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Cabaret
Zaterdag 19 maart 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 19,50
Jumbo Heemskerkzaal
Het Musiater