Afbeelding
Foto:Liefde

De tweede week van februari stond in teken van de liefde. Veel inwoners van de Liemers lieten weten aan hun partner, opa en oma’s, ouders, kinderen of vrienden dat ze veel van hen houden. Maar het is ook een week om liefde te ontvangen. Die combinatie maakt 14 februari juist zo krachtig. Net zoals het huwelijk van Ans en Henk Jaegermann uit Westervoort, al zestig jaar getrouwd. Nog steeds houden ze van elkaar. Wat een toeval dat hun trouwdag valt op Valentijnsdag! Maar wat is dan het geheim van liefde?
Daar weet Jan Ummenthum wel antwoord op. Hij woont in het Limburgse Reuver, maar ook de Liemers is zijn thuis. Hij keert na zes jaar terug in deze regio als programmadirecteur van de Liemerse Ambassade. Een baan, waarin hij zijn liefde voor de Liemers goed kwijt kan. Het lijkt een match made in heaven! Zijn motivatie lees je op pagina 7 van deze krant.
Nog meer goed nieuws: veel activiteiten kunnen weer van start gaan in de hele Liemers. Vrienden kunnen weer gezellig uit eten of een voorstelling bezoeken. Met je hele familie naar het carnaval, afspraakjes met je geliefde, het kan allemaal weer.
Ans en Henk Jaegermann waren overigens niet de enigen die een feestje konden vieren. Het echtpaar Wim en Bep Van den Aker-Kluts uit Duiven was op 19 februari 65 jaar jaar getrouwd. In deze krant lees je over hun huwelijk en eerste ontmoeting. Ik wens alle lezers net zoveel liefde toe.

Suva Boersma