Donderdag 10 maart - 20.00 uur

Donderdag 10 maart - 20.00 uur

The Father

Anthony wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinsd.

Engels gesproken - leeftijd 9 jr. - 97 min. Entree € 4,- 

Donderdag 17 maart - 20.00 uur

Drunk

Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed, zodat onze creativiteit verhoogd wordt. Martin en drie van zijn vrienden, allemaal vermoeide leraren op de middelbare school, beginnen een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven.

Deens gesproken - leeftijd 16 jr. - 117 min. Entree € 4,-

Woensdag 23 maart - 14.30 uur

Fabeltjeskrant
De grote dierenbos spelen

De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Wat staat er allemaal te gebeuren?

Ned. gesproken - leeftijd alle - 76 min. Gratis toegang

Donderdag 24 maart - 20.00 uur

The Guernsey.....Society

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit Juliet te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleiland Guernsey is gevormd gedurende de oorlog.

Engels gesproken - 12 jaar - 125 min. Entree € 4,-

Donderdag 31 maart - 20.00 uur

Film Paradise met hapjes - Entree
€ 7,50 - Reserveren verplicht via info@deogtent.nl