Vera Mann
Vera Mann Foto:

Alles even op een rijtje!!!

Ik kan me voorstellen dat u wellicht niet meer exact weet wat we in DE OGTENT allemaal organiseren of wat we mede faciliteren. Misschien handig dat nog eens de revue te laten passeren. Welllicht zit er iets van uw gading bij. Voor meer info over een activiteit kunt ons mailen: info@deogtent.nl


Houd u vast, daar gaat ie!!!!


Bent u op leeftijd en hebt u computervragen, dan kunt terecht op donderdagochtend bij de Computersoos. Meer dan dertig bezoekers per keer, ook om gewoon gezellig bijeen te komen en computerspelletjes te doen. We gaan weer starten met de Culzz Kwizz. Een woensdagavond per maand, in teams van zes met vragen op Twee voor Twaalf niveau. Ook de pubskwizzen Bij de Buren gaan weer lopen. Dinsdagavond kunt u bridgen bij de Duivens Bridge club (ik ben daar zelf sinds kort lid van en heb nooit geweten dat het zo’n fantastisch spel is. Het duurt even voor je er helemaal in thuis bent, maar dan gaat er een geweldige wereld voor je open. Dat mensen het ooit hebben kunnen bedenken!). 

U kunt elke donderdagavond naar het filmhuis en menig woensdag is er een gratis kinderfilm. Gerard Toussaint leert kinderen  en volwassenen bij ons judoën. Diane Hidding geeft zangles. Sebastiaan van der Plaats leert u gitaarspelen. Trouwens zowat alles op het gebied van muziek kunt u volgen bij de muziekschool op de tweede verdieping. Daar kunt u ook zwemmen in het heerlijke warme bad van Akwaak of u gaat naar de FitCoach. Boeken leent u in de bieb.

Musicals worden door PIT geschreven, gerepeteerd en uitgevoerd. Vol Animo komt elk jaar met een luchtig toneelstuk. Nog nooit met kruis- of handboog geschoten? Op dinsdag doen de mensen van Schutterij Onderling Genoegen dat met veel genoegen. Elke eerste zondag van de maand waant u zich in Indische sferen. Dan komen ruim 300 mensen naar de Kumpulan met geweldig lekker eten van Ini Dia. Bezoek de kleding- baby- of speelgoedbeurs. Goochelaars kunnen eens per maand aankloppen bij De Magische Ring. Zingen kunt u bij het koor Look Who's Singing. De theateropleiding Rijnijssel repeteert een paar dagen in de week bij ons en voeren hun musicals bij ons op voor de kinderen van de basisscholen, maar die mag u dan ook gratis bijwonen. De Historische Kring komt op dinsdagavond bijeen. We hebben zes klassieke concerten en zeven cabaretvoorstellingen. De filosofische leesclub bespreekt de boeken die ze hebben gelezen. Bij Biodanza kunt op maandagavond haast hemels dansen. Ook Swingnight en Salsa-avonden zullen weer van start gaan.
En ik vergeet vast nog wat!

Chris van de Ven