Afbeelding
Foto:

Twee weken, ja ja!!

Twee weken, ja ja!!

We zijn twee jaar verder en de meeste corona-maatregelen worden losgelaten. We hebben het overleefd met de steun van de overheid en het opsnoepen van onze financiële buffer. We hebben het personeel steeds 100% kunnen uitbetalen. Met alle verenigingen maatwerk afgesproken waar het ging om de huur. 

Het moet me wel van het hart dat ik veel gemopper en geklaag heb gehoord over wat de overheid wel allemaal niet fout deed. Daar zal ook best wel reden toe geweest zijn, maar zonder diezelfde overheid had DE OGTENT en het Horsterpark voorgoed de deuren kunnen sluiten. We hadden het nooit gered. Het is vaak makkelijk vanaf de zijlijn te oordelen en niet exact wetend wat er allemaal wel goed geregeld is. Dat komt namelijk zelden in de krant. 

Bij deze, voor wat het ons aangaat, expliciet de woorden: ‘Wat ben ik blij dat ik in Nederland woon en werk!’ En als laatste, en dan gebruik ik het woord corona nooit meer op deze plek, nog een herhaling van mijn foutieve inschatting toen het allemaal begon. Ik appte bij de eerste lockdown aan het personeel dat ik verwachtte dat die twee weken zou duren. We zijn nu twee jaar verder!

CHRIS VAN DE VEN