Afbeelding

Ga ook voor glasvezel van DELTA fibernetwerk en maak kans op een tablet!

Algemeen

WESTERVOORT - Ga jij voor glasvezel en heb je een abonnement afgesloten? Laat het zien! Hang de actieposter zichtbaar op en maak kans op één van de 3 Samsung Tablets, aangeboden door Loonstra Computers. Deze poster vind je in het hart van deze krant. Iedere week wordt er een winnaar getrokken. Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl .

Om kans te maken op een prijs moet je in Westervoort wonen en een glasvezelabonnement hebben afgesloten tijdens de campagneperiode (17 januari t/m 23 maart 2022). Ook moet de poster zichtbaar voor het raam van de woning hangen. De prijzen zullen wij u persoonlijk overhandigen bij Loonstra Computers. Wij zullen dit feestelijke moment delen via gavoorglasvezel.nl en Facebook.
Bij ons Glasvezel Informatiepunt kun je terecht voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Je vindt deze tijdelijke winkel in Cigo aan het Dorpsplein 32 in Westervoort.

Glasvezelinformatieavond 3 maart

Wij vertellen je graag meer over onze glasvezelcampagne, ons aanbod en de aanleg van glasvezel. Daarom organiseren we voor alle inwoners van Westervoort informatieavonden. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. U bent van harte welkom op donderdag 3 maart in Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat 11 in Westervoort. Inloop start om 19.00 uur en de presentatie start om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al ‘meer dan 950.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet. Informatie: gavoorglasvezel.nl.