Het dak gaat eraf bij Wieleman onder leiding van prins Maarten en prinses Leonie
Het dak gaat eraf bij Wieleman onder leiding van prins Maarten en prinses Leonie

Zalencentrum Wieleman en Dolbotters hebben plan b achter de hand

Algemeen

WESTERVOORT - We kunnen weer feesten! Gelukkig hebben de Dolbotters en zalencentrum Wieleman uit Westervoort een plan b achter de hand. Maak je klaar voor vier dolle dagen in de feestburcht zalencentrum Wieleman!

Een doldwaas programma staat klaar om carnaval te vieren zoals De Dolbotters het nog nooit gevierd hebben. Want dat iedereen er zin in heeft blijkt vlak na de bekendmaking van de versoepeling van de coronamaatregelen. Binnen notime waren zaterdagavond 26 en zondag 27 februari uitverkocht. Onder leiding van DJ Robert Pouwels zal de zotte zaterdag bol staan van de heerlijkste carnavalsklanken. Ferry de Lits en Arjan Koenen zullen met een daverend gastoptreden Wieleman als vanouds in vuur en vlam zetten. Zondag is het tijd om het mooiste pak uit de kast af te stoffen. Het gekostumeerde bal van de Dolbotters zal met DJ Robert Pouwels, Henk Dissel en Ravi Munoz een waar feest worden. Voor de maandag en dinsdag zijn nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want er mogen maximaal vijfhonderd mensen in de zaal. En op is op. (Dol)Darpse maandag zal de bekende band Summerland zijn kunsten vertonen. Als afsluiting op de Dolle Dinsdag is Millstreet band aan de beurt.
Koop kaarten via https://www.ticketkantoor.nl/events/wieleman. Meer informatie: www.dedolbotters.nl, Facebook: http://www.facebook.com/dedolbotters, Instagram: www.instagram.com/dolbotters.