"Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling"
"Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling"

Vet bevriezen = vet verliezen

Algemeen

PANNERDEN - Wil jij ook graag afvallen en een slanker en strakker figuur? Heb je al van alles geprobeerd en zou het jou meer zelfvertrouwen geven als er een paar cm van af zou kunnen?

Dat kan met ons, Bonne Ambiance Totaal Cosmétique in Pannerden: ‘Exclusieve vetbevriezingsprogramma voor een slanker en strakker figuur’. “Met dit programma maken we gebruik van wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief en met blijvend resultaat te verminderen. Met dit vetbevriezings programma is het mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie, naalden of een speciaal dieet te bevriezen, waarna ze door ons lichaam worden afgevoerd zonder hersteltijd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.”
Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrolletjes kwijt te raken. Te behandelen zones: buik, love handles, billen, bovenbenen, armen. Al na één behandeling kun je tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd.
Dit exclusieve vetbevriezings programma voor een slanker en strakker figuur bestaat uit drie behandelingen van maar één uurtje met een tussenperiode van acht a twaalf weken.
U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit. “Wij hanteren momenteel een hele aantrekkelijke kuuraanbieding. Boek daarom vandaag nog een gratis intake afspraak en wij vertellen er graag meer over.”

Bonne Ambiance Totaal Cosmétique, Haspelstraat 35, 6911 BA Pannerden, 0316 - 341584
info@bonneambiance.nl
www.bonneambiance.nl