De stichting nam afscheid van Piet van Schaik, Leon Ruesen en Theo Hofstede.
De stichting nam afscheid van Piet van Schaik, Leon Ruesen en Theo Hofstede.

Wisseling van de wacht bij stichting kerstontmoeting

Algemeen

WESTERVOORT/DUIVEN - De Stichting Kerstontmoeting Duiven en Westervoort heeft het afgelopen jaar enkele nieuwe bestuursleden gekregen.

Leon Ruesen, de voorzitter, heeft na zeven jaar trouwe dienst het stokje doorgegeven aan Tessa van Enckevort die het afgelopen halve jaar werd ingewerkt. Daarnaast heeft ook een langgediende, Piet van Schaik, die zo’n twintig jaar de secretaris was van de stichting, zijn werkzaamheden neergelegd. Bij iedere kerstontmoeting op de Tweede Kerstdag verliet hij ’s middags zijn eigen gezin en was aanwezig om de gasten te ontvangen en hen een mooie middag te bezorgen.
Arnel van Poederooijen neemt zijn taak over; zij was de afgelopen twee jaar de tweede secretaris. Tot slot is er Theo Hofstede.Hij regelde gedurende drie jaar de inschrijvingen in Duiven en verzorgde de contacten met de vervoerder. In de persoon van Joke Haverkamp heeft hij een opvolgster gevonden, die een deel van zijn taken overneemt. Op 9 februari heeft de stichting deze bestuursleden in het zonnetje gezet en afscheid van hen genomen.
De stichting is nog op zoek naar één bestuurslid om het bestuur compleet te maken.