Elke week de Westervoort Post, een Liemers Helemaal Goed Courant

Gouden combinatie van ervaren redacteuren en leerling-redacteuren gratis op de deurmat

U ziet en leest het goed. De Westervoort Post en de Liemers Helemaal Goed Courant zijn nu helemaal één.

Uitgeverij Starterspers stak drie jaar geleden de nek uit om op initiatief van Hope XXL een krant in de markt te zetten, geschreven door leerlingen van het Liemers en Candea College onder begeleiding van professionals. De krant begon als bijlage, ging verder als losse krant en recent – na de overname van de Duiven Post, Westervoort Post en Zevenaar Post door Starterspers – als omdraaikrant. Een mooie opstap naar een volledige integratie van beide kranten en duidelijkheid voor u als lezer.

Vertrouwde rubrieken

Voortaan krijgt u niet meer één keer per twee weken, maar élke week positieve nieuws- en achtergrondverhalen van jongeren gecombineerd met het gemeentenieuws van uw gemeente, reportages, ideeën voor wat u in het weekend kunt doen, sportverslagen, jubilea, kerkdiensten, een speciale uitverkoop en het laatste verenigingsnieuws. Allemaal gratis op uw deurmat.
Natuurlijk met de vertrouwde rubrieken zoals de Speler van de Week, de column van Bert Frölich van Kunstwerk!, Liemers Werkt en Liemers Lacht.
Ook vaste partners als Hope XXL, De Ogtent, het Liemers College, het Candea College en Liemers Novum blijven de meerwaarde zien van de gouden combinatie van ervaren redacteuren en leerling-redacteuren en juichen de volledige integratie toe. "Deze hogere frequentie geeft ons de mogelijkheid om elke week onze Podcast of Hope voor het voetlicht te brengen”, vertelt een blije Rob Vissers van Hope XXL. Nieuw is de rubriek ‘lettergekte' van Manon Kummer. Manon is een groot liefhebber van de Nederlandse taal. Wekelijks gaat zij op zoek naar opvallende en leuke taalfeitjes.

Vóór en dóór u

Blijf ondertussen uw verenigingsnieuws insturen via www.westervoortpost.nl en blijf ons voorzien van tips. De Westervoort Post, een Liemers Helemaal Goed Courant wordt elke week vóór en dóór u gemaakt.