Vanuit het hele land komen mensen jaarlijks beeldjes voor hun kerstgroep bijkopen
Vanuit het hele land komen mensen jaarlijks beeldjes voor hun kerstgroep bijkopen Foto:

Bijzondere kerststallen en
kerstgroepen vind je in Bemmel

BEMMEL - Al meer dan 35 jaar is Van Appeldoorn in Bemmel, de speciaalzaak voor kerstgroepen en kerststallen.

Vanuit het hele land komen mensen jaarlijks beeldjes voor hun kerstgroep bijkopen. De collectie loopt uiteen van heel modern tot zeer klassiek. Het uitbeelden van het kerstverhaal is een ware kunstvorm, de meest uiteenlopende vormen worden gebruikt. De meeste kerstgroepen bij Van Appeldoorn komen direct vanaf de houtsnijwerk ateliers in Noord Italiƫ waar alle beeldjes gesneden en met de hand beschilderd worden. Het is een lust voor het oog als je in de showroom onder de DA drogisterij/Readshop rond loopt.
Op zoek naar iets speciaals, kijk eerst op onze website www.kerststallen.com waar je een deel van de collectie kunt bewonderen in 360 graden rond draaiende foto's. Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak. De showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken.
Telefoon: 0481-450267.


Boetseren bij Kreatieve Kring Westervoort

WESTERVOORT - De Kreatieve Kring Westervoort start in januari met een aantal kortlopende cursussen, waaronder de combinatiecursus boetseren/beeldhouwen op donderdagochtend van 10.00-12.30 uur. Deze cursus bestaat uit 8 lessen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus aanmelden is nog mogelijk. Het is ook mogelijk om in te stromen bij een aantal langlopende schilder-, boetseer- of beeldhouwcursussen. Alle cursussen worden verzorgd in de atelierruimte van de Kreatieve Kring in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. Voor aanmelding en informatie over het volledige cursusaanbod zie www.kreatievekringwestervoort.nl of neem contact op met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659.