Maak kennis met de nieuwe ontwikkelingen van Dacia. Foto: PR Herwers
Maak kennis met de nieuwe ontwikkelingen van Dacia. Foto: PR Herwers Foto:

Dacia is opvallender en moderner

REGIO – Eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid aanbieden, dat is de belofte van Dacia. Naast een update van de auto’s, is ook het logo vernieuwd en wordt een nieuwe kleur gepresenteerd. Dacia is opvallender en moderner. De aanpassingen zijn terug te vinden op alle modellen en te zien bij dealer Herwers.

Vernieuwing

Het Dacia Link-embleem bestaat uit een D en C die met elkaar zijn verbonden, om de vertrouwensband die Dacia met zijn klanten heeft te laten zien (vandaar de naam 'Dacia Link)'. Dit krachtige symbool is nu te zien op alle modellen, bijvoorbeeld aan de voorkant, op de wieldoppen en in de multimediasystemen.
Het logo bevat vijf letters met een minimalistisch ontwerp dat staat voor de waarden van het merk: duurzaam en essentieel. Het staat zowel aan de binnen- als buitenkant van de auto's.
De nieuwe kleur die wordt geïntroduceerd is Lichen Kaki. De inspiratie voor deze kleur komt uit de natuur en doet denken aan die van natuurlijk mos. De kleur zet ook de toon voor het nieuwe kleurenpalet, dat is terug te zien in het gehele aanbod van Dacia.

Aanbod

Dacia heeft de verschillende niveaus van het aanbod een nieuwe naam gegeven. Zo wordt de gehele lijn van de auto's nog duidelijker. Access en Essential zijn de meest betaalbare versies. Expression is de kern van het assortiment. Journey heeft de rijkste uitrusting en Extreme is perfect om eropuit te trekken.
Het is mogelijk een model en kleur te selecteren en direct te bekijken hoe het nieuwe ontwerp van Dacia eruitziet in je garage, midden in je kamer of gewoon op je bureau. Neem een rondleiding door de auto via de app en bekijk hoe de auto er vanbinnen uitziet. Ontdek de kleinste details en deel foto's met familie en vrienden.

Vakantie

Voor wie plannen heeft om eropuit te trekken met een caravan of aanhanger, kijkt niet alleen naar het gewicht van de caravan of aanhanger. Check altijd ook het maximale laadvermogen van je caravan of aanhanger, het maximale toegelaten treingewicht, het trekgewicht en de kogeldruk. Hoe soepel de Dacia een aanhanger of caravan trekt, ligt niet alleen aan het vermogen van de motor. Het is de combinatie van het vermogen en het toerental die de trekkracht bepaalt.

Dacia Sandero

Een betaalbare gezinswagen is de Dacia Sandero, de meest verkochte auto van Europa. Deze robuuste en stoere auto werd uitgebreid getest. De (been)ruimte, zowel voor- als achterin, het multimediasysteem en de mogelijkheid om je telefoon op allerlei manieren te verbinden met de auto worden gewaardeerd.

www.herwers.nl/dacia