Buitenexpositie 'Gedroomd Uitzicht'

REGIO - 'Maak een foto, tekening of schilderij vanuit het raam in de ruimte waarin je leeft. Doe een ingreep op wat je ziet, zodat het jouw gedroomde uitzicht wordt.' 

Zo luidt de uitnodiging aan de leden van Nieuwe Ruimte voor de expositie Gedroomd Uitzicht die nog te zien is tot en met 15 oktober in het weiland naast Zutphensestraatweg 1 in Ellecom. 

Het weiland ligt tegenover landgoed Avegoor. De expositie bestaat uit het werk van 38 beeldend kunstenaars van wie het gedroomd uitzicht is geprint op een doek dat wappert in de wind, als wasgoed aan de lijn. De toegang tot deze expositie is gratis.


Bokbierproeverij in Kulturhus De Borg

BABBERICH - COOP Babberich verzorgt vrijdag 14 oktober in samenwerking met Stichting Uitvoerend Beheer de Borg een bokbierproeverij in Kulturhus De Borg. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Op deze avond worden zes bokbieren aangeboden om te proeven. Bieren van brouwerijen met namen als 'De eeuwige jeugd', Lefebre, Jopen, Muifelbrouwerij, RockCity en Lindeboom staan centraal. Willie van den Berg heeft geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende smaken op tafel te krijgen. Biersommelier Rick Witjes van Brouwerij De Brouwerick geeft uitleg en achtergrondinformatie.
Tickets voor de bokbierproeverij kosten 10,00 euro in de voorverkoop bij COOP Babberich en De Borg. Aan de deur 12,50 euro. Daarvoor krijgt u 6 glazen bokbier aangeboden en een masterclass van Rick Witjes. Na 22.00 uur gelegenheid om nog even na te praten/drinken in de foyer van De Borg in Babberich.