Zing's zoekt koorleden

WESTERVOORT - Zing`s, een klein, maar fijn zangkoor in Westervoort is op zoek naar nieuwe koorleden. Zing's bestaat momenteel uit tien leden. Het repertoire bestaat uit wereldmuziek en Nederlandstalige kleinkunst. Eigen inbreng is altijd mogelijk. Zing's repeteert om de twee weken op maandagavond op de Clossei 11. Je mag de eerste 2 keer gratis komen kijken en meezingen. Contributie 10 euro per maand. Voor meer informatie: Esther Feldman: e.feldman@telfort.nl of 06-24580262.

Nieuw koor in Huis van Loo

LOO - In het Huis van Loo zijn binnenkort nieuwe klanken te horen want er wordt een koor opgericht dat betekenisvolle moderne liedjes gaat zingen die 5-stemmig ingestudeerd worden. "Er hebben zich al ruim 25 mensen opgegeven. Toch willen we bij deze graag een oproep doen om je te melden als je ook zin in zingen hebt. Vooral mannenstemmen hebben we nodig om er een divers koor van te maken", aldus de initiatiefnemers. De koorrepetitie is elke woensdagavond van 20.30 tot 22.00 in het Huis van Loo, Loostraat 34. Je kunt je opgeven via info@huisvanloo.nl of Mirjam Verschure, tel. 06 - 2526 2535 of Peter Koopmans 06 - 3021 3972. 

Tekenen en 
schilderen in het Trefcentrum

WESTERVOORT - Tekenen en schilderen kan meer zijn dan alleen een tekening maken, het geeft voldoening en rust maar ook gezelligheid wanneer je het in een groep doet. Je leert van elkaar en wordt begeleid door beeldend kunstenaar Jelle Noordhuis.  Als je dit aanspreekt kun je terecht op elke maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Trefcentrum aan de Hamersestraat in Westervoort. Aanmelden via tel. 0655019359 of jellenoordhuis@gmail.com..

Wijkontbijt in Mosterdhof 

WESTERVOORT - Inwoners uit de wijk Mosterdhof komen tijdens Burendag zondag 25 september van 10.00 tot 13.00 uur bijeen voor het Wijkontbijt (inschrijving gesloten!). Het ontbijt is op het voetbalveldje in de Mosterdhof en wordt georganiseerd door Vereniging Wijk Mooi Mosterdhof. Naast ontbijt is er muziek en zijn er activiteiten voor kinderen. Vrijwilligers die willen meehelpen (tafels sjouwen en versieren, buffet klaarmaken) zijn welkom. Meer info tel. 06-16469916 of info@mooimosterdhof.nl.