Het inloophuis zoekt jou

WESTERVOORT-  Inloophuis De Herberg is een gastvrije plek zijn waar iedereen langs kan komen voor een praatje en om medebewoners van Westervoort te ontmoeten. Ook is er aandacht voor mensen die het financieel lastig hebben.

"Om onze inloop open te kunnen houden zijn we dringend op zoek naar nieuwe medewerkers", vertelt coördinator Jacqueline Schillling. "Als gastvrouw of -heer zorg je voor een prettige sfeer, een kop koffie of thee en bied je een luisterend oor. Je werkt altijd samen met iemand. Je maakt onderdeel uit van een kleine, gezellige organisatie, waar gelijkwaardigheid voorop staat en je gewaardeerd wordt. Ben jij die gastvrije man of vrouw die zo af en toe weleens wat tijd over heeft? Kom dan een keer kennismaken of sfeer proeven. Ook zoeken we mensen voor hulp op onze moestuin. Heb je op vrijdagochtend tijd en vind je het leuk om ook nog eens iets goeds te doen voor een ander? Dan is dit misschien echt iets voor jou. De oogst wordt namelijk uitgedeeld aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Ook zijn we nog steeds op zoek naar een penningmeester." Interesse? Neem contact op met coördinator Jacqueline Schilling: jacqueline@inloophuisdeherberg.nl of 06-28666195.


Lunchbuffet bij Het Palet

DUIVEN - Op 14 augustus is er in het Palet een lunchbuffet van 11.30 uur tot 14.00 uur. De kosten bedragen € 6,50, koffie/thee inbegrepen. Iedereen is van harte welkom.
Wel graag even aanmelden: via telefoonnummer  0619931696 of 0626804634.