Ingezonden brief


Meer vertrouwen in de politiek?

In de Westervoort Post van 4 mei lees ik dat er in Westervoort een coalitie is gevormd van CDA, VVD en D66.Deze coalitie geeft aan de komende periode het vertrouwen in de politiek te willen vergroten en een bestuurscultuur na te streven waarin inwoners serieus worden genomen.
Bij de verkiezingen heeft het CDA 1562 stemmen gekregen, Groen Links 1282, de PvdA 807, VVD 732 en D66 729.Het had dus veel meer recht gedaan aan de verkiezingsuitslag indien het CDA met Groen Links en de PvdA een coalitie had gevormd.
Hoezo meer vertrouwen in de politiek? Men zal eerder weer denken aan achterkamertjespolitiek (en mogelijk zelfs vriendjespolitiek). Mijn vertrouwen wordt in ieder geval weer beschaamd, en met mij zal waarschijnlijk 40% van de stemmers zich niet serieus genomen voelen. Een gemiste kans.

Arianne Pitt Westervoort

Kaartavond bij AVW66

WESTERVOORT - Op vrijdagavond 13 mei vindt al weer de laatste kaartavond van het seizoen plaats in de kantine van AVW66. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen kan gratis meedoen.

Lunchbuffet bij
Het Palet

DUIVEN - Het Palet heeft zondag 15 mei een lunchbuffet. De kosten zijn 6,50 euro en het buffet begint om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom, maar wel even aanmelden vantevoren. Dat kan in het Palet of via telefoonnummer 06 26804634.

Paul Mulder bij
theepaviljoen
Horsterpark

DUIVEN - Op zondagmiddag 15 mei geeft de Zevenaarse zanger Paul Mulder een concert bij het Theepaviljoen Horsterpark in Duiven. 

Paul is geen onbekende bij Hope Music, maar heeft bij Omroep Gelderland, NCRV radio en Omrop Fryslân ook zijn bijdrage geleverd. Paul zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en in de Liemerse streektaal.
De ernst en humor wisselen elkaar af en het alledaagse leven wordt bezongen.
Theepaviljoen Horsterpark ligt aan de Horsterparklaan 4 in Duiven. Het concert begint om 14:00 uur en is gratis toegankelijk.