Afbeelding
zaken

De Trending activiteit van Nederland?

Zakelijk

De activiteit die op dit moment enorm populair is, dat is de E-chopper tour.
De E-chopper tour is uitermate safe en geschikt als gave activiteit voor een bedrijfsfeest en jubileumfeest.

De E-chopper kent vele pluspunten ten opzichte van de klassieke retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen zingen. Een ander belangrijk punt tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de burgers maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper verhuurders zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt gespaard aangezien E-choppers geen uitstoot van onveilige stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor de burger en het milieu. 

Wanneer je de gave E-chopper reserveert, krijg je er een mooie en overzichtelijke routekaart bij zodat je niets mist van de geweldige omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1 of 2 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs. 

Een grote voorraad E-choppers, de beste prijs-kwaliteitverhouding en een prachtige bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of het boeken gaat u naar de Schwarzwald website.