Mila Janssen
Mila Janssen

Hoe Mila Janssen haar eigen webwinkel kreeg... Zevenaars jongste onderneemster heeft nog een droom

Zakelijk

ZEVENAAR – Wat doet een vijftienjarige in coronatijd? Thuiszitten en niets doen? Gamen? Misschien een boek schrijven? Mila Janssen gebruikte de tijd om een eigen onderneming op te zetten.
Ze informeerde bij leveranciers, zocht contact met instanties, benaderde bank na bank, en liep tegen vele muren aan. Als minderjarige is dat best lastig, maar Mila zette door en heeft nu haar eigen webshop: www.yourlune.nl

Een webshop gericht op onder meer leeftijdgenoten. Met kleding, sieraden en accessoires. “Allemaal kleding en artikelen, die ik zelf leuk vind. Van goede kwaliteit én... betaalbaar”, vertelt Mila enthousiast. Sommige sieraden zijn door haar zelf vervaardigd, want Mila maakt van elk maar een paar! De prijs? Wat bijvoorbeeld te denken van een setje RVS-oorbellen voor rond de vier euro? Leuk om te bestellen voor je vriendinnetje, dochter of kleindochter! Op de website staan veel meer leuke (sint- en kerst-) kadootjes, die je aan huis kan afhalen. Mila is een onderneemster pur sang. Ze neemt alle taken op zich. Alleen de website is extern professioneel vervaardigd. Teksten, foto’s maakt ze zelf. De hele administratie, inkoop, logistiek, marketing en de invulling van de website neemt ze voor haar rekening. Ze heeft bij Hermanda’s Lifestyle in Zevenaar zelfs al een verkooppunt. En op 12 december staat Mila op de kerstmarkt aan de Floraweg in Nijmegen.

Benieuwd hoe Mila dit allemaal voor elkaar bokst?
Kijk op www.yourlune.nl en volg haar op Instagram en Tiktok! Haar droom? “Een eigen winkeltje naast m’n webshop in Zevenaar!”