Carla Herlfterkamp.
Carla Herlfterkamp. (Foto: Sjoerd van den Berg)

Kerst Sing à Long & Concert

  Muziek

Geniet 15 december van een onvergetelijk kerstgebeuren: Wees erbij en kom alvast in die heerlijke, warme en gezellige kerstsfeer. Carla brengt met haar begeleiders een afwisselend, warm en sfeervol kerstconcert. Het programma wordt afgewisseld met luister en meezingnummers, waarbij de bezoekers dit keer dus gewoon lekker voluit mee mogen zingen!

In de donkere dagen voor Kerst komen ze allemaal weer voorbij: de kerstliedjes. Van traditionele tot hippe kerstsongs. De meeste kunnen we dromen en van A tot Z meezingen en dat laatste kan die middag! Yes! We nemen je mee langs echte Kerst-klassiekers maar ook langs eigentijdse top-40 hits. We zingen in het Engels, maar ook in het Nederlands. Zingen is heerlijk en werkt ontspannend. Samen zingen is nog gezelliger en fijner, want wat is er mooier dan muziek met elkaar delen.

Carla Herlfterkamp: muzikaal leider en zangeres. Kirsten van Oort: piano Theo Scholten: accordeon. Vincent Gal: percussie. Met medewerking van vele gastzangeressen. De bezoekers ontvangen een Sing à Long boekje, dus mocht je een liedje niet zo goed kennen, dan lees/zing je lekker uit het boekje mee. Lekker achteroverleunen en heerlijk luisteren, mag natuurlijk ook altijd.

Kaarten voor donateurs, inclusief koffie of thee, bedragen € 6,=, bij Cigo in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,=. Ook kunt u uw kaarten à € 7,50 via de site https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deur is open om 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert nog een kopje koffie of thee kunt gebruiken. In de pauze kunt u, tegen betaling, fris of glühwein verkrijgen. De opbrengst is voor het behoud van de Werenfriedkerk in Westervoort.

Meer berichten