Het station in Duiven.
Het station in Duiven.

Bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Zevenaar

Van maandag 10 augustus tot en met woensdag 19 augustus (vermoedelijk 17.00 uur) werkt ProRail aan het spoor tussen Arnhem en Zevenaar. Er rijden dan bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Zevenaar.

Er rijden snelbussen Arnhem Centraal – Zevenaar v.v. (stoppen onderweg niet op tussengelegen stations) en stopbussen Arnhem Centraal – Westervoort – Duiven – Zevenaar v.v.

In Arnhem vertrekken de bussen vanaf het overdekte busstation (perron L) aan de centrumzijde. Vanaf de andere stations vertrekken de bussen vanaf het voorplein. Het is niet mogelijk om fietsen mee te nemen in de bus. Voor de treinvervangende bussen gelden dezelfde corona regels als in de treinen: mondkapje vanaf 13 jaar, afstand houden, elkaar ruimte gunnen bij in- en uitstappen.

Van Zevenaar naar Winterswijk v.v. rijdt er twee keer per uur een trein. De treinen die op werkdagen overdag tussen Arnhem en Doetinchem v.v. rijden, vervallen gedurende de werkzaamheden. In plaats van vier treinen per uur rijden er tussen Zevenaar en Doetinchem v.v. dan twee treinen per uur. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd van ongeveer 15 tot 30 minuten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden