Janiek Kroon (links) verwelkomt buiten de belangstellenden tijdens de zogeheten 'walk-by' bij haar sportinstituut aan de Kerkstraat in Westervoort.
Janiek Kroon (links) verwelkomt buiten de belangstellenden tijdens de zogeheten 'walk-by' bij haar sportinstituut aan de Kerkstraat in Westervoort.

Weer welkom bij ‘Hart for her’

Woensdag 1 juli is de dag waar veel sportschooleigenaren én leden van sportscholen naar hebben uitgekeken. De deur mag weer open. Sporten binnen is weer toegestaan. Ook bij de Westervoortse vrouwensportschool ‘Hart for her’.

Donderdag 25 juni stond eigenaresse Janiek Kroon van ‘Hart for her’ twee uur lang op de stoep bij haar sportschool aan de Kerkstraat. Een zogenaamde ‘walk-by’ om even te kunnen bijpraten met leden, ter voorbereiding op de aanstaande heropening. ‘Hart for her’ sloot op 15 maart op last van de overheid de deur. Al die maanden hield Janiek Kroon de leden met thuischallenges en beweegschema’s zoveel mogelijk aan de gang, maar ze is blij nu weer echt te kunnen beginnen. “De leden en ik snakken ernaar om weer samen, maar wel veilig in beweging te komen”, aldus Janiek.

‘Hart for her’ is geen sportschool van het traditionele soort. Om te beginnen zijn alleen vrouwen er welkom. Andere kenmerken zijn de kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding. ‘Hart for her’ wil een gezellige, huiselijke plek zijn, waar leden zich gekend weten. Er zijn geen spiegels en geen supersonische fitnessapparaten, maar uitsluitend handzame toestellen. Samen vormen ze een circuit. Een standaard-rondje duurt dertig minuten. Tempo en intensiteit bepaalt iedereen zelf.

www.hfhwestervoort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden