Een prachtig schilderij van een klaproos.
Een prachtig schilderij van een klaproos. (Foto: Jose Lorx)

Nieuw cursusprogramma gereed

Het programmaboekje 2020-2021 van Kreatieve Kring Westervoort is recent verschenen. Dezer dagen wordt het in het hele dorp huis-aan-huis bezorgd.

Het nieuwe programma gaat in september van start. Het omvat lang- en kortlopende cursussen en workshops: van beeldhouwen, tekenen, schilderen en keramische vormgeving, tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Nieuw zijn de cursussen tekenen en schilderen voor jongeren vanaf 18 jaar, de workshop vogels en bloemen van keramiek en de korte cursus keramische vormgeving en boetseren. In verband met de coronacrisis wordt de uitvoering van de lessen mogelijk aangepast.

Zoals altijd worden alle cursussen en workshops verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer in niet te grote groepen. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1. Daar is op zondag 6 september van 11.00 tot 16.00 uur een open dag.

Het programmaboekje is ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus de Nieuwhof en bij de cursusadministratie. Voor nadere informatie over aanmelding en inschrijving kan contact worden opgenomen met Riky Rothengatter, telefoon 026 311 96 59. Of kijk op: www.kreatievekringwestervoort.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden