De Dave Warmerdam Band speelde vorig jaar op het Bluesfestival in Duiven en is ook voor volgend jaar vastgelegd.
De Dave Warmerdam Band speelde vorig jaar op het Bluesfestival in Duiven en is ook voor volgend jaar vastgelegd.

Duuves Mixed Music kijkt nog naar eind van het jaar

De teleurstelling is groot. Sterker nog: ze balen als een stekker. Het bestuur van de Stichting Duuves Mixed Music. Ze hadden grote plannen voor dit jaar, maar door bijna alles is een streep gehaald. Corona.

Door ‘bijna alles’? Gaat er dan misschien toch nog iets door? Voorzitter Ben Aarntzen: “We kijken nog of we eind van het jaar misschien iets kunnen organiseren in De Ogtent en bij Gieling in Groessen. Maar dan heb je het over november of december en voor maximaal honderd mensen. Met echt grootschalige evenementen gaat het hem voorlopig niet worden, is onze inschatting.”

Ze hadden het programma voor dit jaar zo goed als rond toen corona zich aandiende. Een paar weken wachtten ze af, alvorens de knoop door te hakken. Ben Aarntzen weer: “Je kunt niet maar doorgaan met voorbereidingen treffen. Ook vanwege de financiële consequenties. Het is doodzonde, al snappen we het natuurlijk wel. Het kan nu even niet anders.”

Inmiddels heeft de organisatie van Duuves Mixed Music de Dave Warmerdam Band vastgelegd voor het Bluesfestival volgend jaar op 20 en 21 augustus. De band speelde in 2019 ook al in Duiven en won vorig jaar de prestigieuze Dutch Blues Challenge.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden