Gerard Rutgers van de Stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort op de gloednieuwe fiets. In zijn eentje, dat wel.
Gerard Rutgers van de Stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort op de gloednieuwe fiets. In zijn eentje, dat wel.

Duo-fiets nu alleen nog voor echtparen en huisgenoten

Een jaar lang is de Stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort druk bezig geweest om geld in te zamelen voor een duo-fiets. Het is gelukt en de fiets is aangeschaft. Helaas kunnen vanwege corona alleen echtparen en huisgenoten er op dit moment gebruik van maken.

Dat had Duo-Fietsmaatjes zich anders voorgesteld. Ter gelegenheid van de levering van de fiets door Liemers Fietsen uit Duiven zou een officiële introductiebijeenkomst worden gehouden. Die is opgeschort, want voorlopig is het niet mogelijk dat vrijwilligers met mensen die dat leuk vinden gaan fietsen. Gekeken wordt wel of er iets mogelijk is met een scherm tussen beide fietsers, maar zover is het nog niet.

Alleen echtparen en huisgenoten kunnen dus voorlopig van de duo-fiets gebruikmaken. Een fiets die ideaal is om samen de prachtige omgeving van Duiven, Westervoort, Loo en Groessen te ontdekken. Lekker buiten en fietsen is een gezonde beweging.

De bestuursleden Gerard Rutgers, Manon Broers en Aart van Veldhuizen van Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort hebben een website gemaakt met alle informatie: www.duofietsmaatjes.nl. Aanmelden voor een fietstochtje kan via de site of telefonisch bij Gerard Rutgers: 06 4174 7436.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden