Herfstwerkstuk nazomer 2019.
Herfstwerkstuk nazomer 2019. (Foto: Marieke Laverman)

Digi-expositie uit het Atelier van Marieke Laverman

Elk jaar houd ik rond eind april een kleine expositie met schilder- en tekenwerk van mijn cursisten. Daar sluiten we het cursusjaar mee af. Dit jaar liep het anders: we hebben de laatste lessen afgebroken en de expositie is er niet. Maar, ter vervanging heb ik kleine een digitale expositie, de DIGI-EXPO, gemaakt. Hij is te vinden op mijn website, www.mariekelaverman.nl.

De DIGI-EXPO bestaat uit foto's die gemaakt zijn tijdens de lessen. Het werk is dus niet optimaal ingelijst of mooi uitgelicht. Maar het leuke is wel dat je het kan zien zoals het was tijdens het maken ervan. Het meeste werk staat nog op de ezel. Je krijgt een indruk van wat er nageschilderd is en hoe uiteenlopend het werk is: er zijn mensen die net beginnen en zij die al jaren schilderen, bijna-fijnschilders, snelle en langzame schilders, tekenaars, schilders die werken met acryl, met (waterverdunbare) olieverf en aquarelverf.

Geen echte expositie dus dit jaar, maar wel op de website een kleurrijke verzameling van het werk zichtbaar. Ik wens je veel plezier bij het kijken en wie weet tot ziens!

www.mariekelaverman.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden