Uitgesteld of afgelast i.v.m. coronavirus

Kerstmarkt op Dorpsplein afgelast

De jaarlijkse kerstmarkt op het Dorpsplein in Westervoort, die was voorzien op vrijdag 11 december, is afgelast.

Geen ‘Dickens in de Liemers’ dit jaar

Dickens in de Liemers in het Horsterpark is van de kalender gehaald. ‘Door alle aangescherpte maatregelen is het onmogelijk de kerstmarkt door te laten gaan’, meldt de organisatie. De Dickens-organisatie richt zich nu op de editie van 2021. Dan in het weekend van 10, 11 en 12 december. Dat duurt helaas nog een hele tijd.

Optreden Enge Buren definitief afgelast 

In navolging op de maatregelen welke onze regering heeft afgeroepen zal het helaas nog steeds niet mogelijk zijn om op 27 december het optreden van Enge Buren bij te wonen in Zalencentrum Wieleman. Voor alle partijen bijzonder spijtig.

Bel Canto stel jubileumconcert uit

Gemengd zangkoor Bel Canto heeft de feestelijkheden rond het 60-jarig bestaan moeten annuleren. Het jubileumconcert is onder voorbehoud uitgesteld naar december. Het concert, met een jubileumlunch, zou eigenlijk in mei plaatsvinden, maar het coronavirus heeft roet in het eten gegooid. De leden van Bel Canto zijn 70- en 80-plussers en behoren dus tot de risicogroep. Eerder werden daarom de wekelijkse repetities al opgeschort. Nu gaan alle activiteiten voorlopig niet door.

Alpe d’HuZes uitgesteld naar 3 juni 2021

De Alpe d’HuZes 2020 gaat door de Coronacrisis niet door. Een grote tegenvaller, maar zeker begrijpelijk. Sjon en Britt Gieling: ‘Wij geven niet op. Volgend jaar 3 juni 2021 gaan we met dit team de berg op. Alle sponsors die voor 2020 al hebben bijgedragen in welke vorm dan ook, zijn we nu al dankbaar voor hun ondersteuning.’

Rommelmarkt Dichteren in 2020 geannuleerd

Deze activiteit is vanwege de maatregelen als gevolg van de coronacrisis voor dit jaar geannuleerd. Hopelijk kan volgend jaar in juni wel weer een rommelmarkt georganiseerd worden. Mocht u daarvoor nu al spullen willen afstaan, neem dan contact op met Jan de West (telefoon 0314-341228).

Jubileumfeest De Dolbotters verplaatst naar volgend jaar 

Dit jaar bestaat de Westervoortse carnavalsvereniging De Dolbotters 66 jaar. In carnavalskringen een jubileumjaar, want zes keer 11, het gekkengetal. Maar het feest wordt uitgesteld vanwege corona. De jubileumcommissie richt zich nu op november 2021 in plaats van op november dit jaar.

Geen optocht van De Dolbotters in Westervoort

De optocht op 7 februari 2021 gaat niet door. ‘Wij vinden het onverantwoord om in tijden van corona evenementen te organiseren die veel bezoekers trekken’, schrijft het bestuur van De Dolbotters in een verklaring.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden