De formatie Double2 wordt gevormd door (vlnr): Marian de Klein, Ingrid Even, Ingrid ten Hove en Myrna Konings.
De formatie Double2 wordt gevormd door (vlnr): Marian de Klein, Ingrid Even, Ingrid ten Hove en Myrna Konings.

Bevrijdingsconcert van Double2 in Werenfriedkerk

In het kader van '75 jaar vrijheid' organiseert de Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk op zondagmiddag 19 april een bevrijdingsconcert in het kerkje aan de Dorpstraat 61 in Westervoort. Die middag treedt op Double2.

Double2 is een sprankelende formatie van vier vrouwen uit Hengelo. Ze zingen liedjes uit de oorlogstijd van onder meer The Andrews Sisters en Vera Lynn (‘We’ll meet again’). Daarnaast liedjes van The Star Sisters, een Nederlandse meidengroep die populair was in de jaren tachtig, en nummers als ‘Bei mir bist du schön’, ‘Rum and Coca Cola’ en ‘Boogie woogie Bugle Boy’. Double2 trad in september 2019 ook op bij de herdenking van Operatie Market Garden in de Eusebiuskerk in Arnhem.

Het concert in de Kerk van Werenfried begint op 19 april om 15.00 uur. De deur van de kerk is open vanaf 14.30 uur. Een kaartje (inclusief een kop koffie of thee) kost 10 euro aan de deur en 7,50 euro in de voorverkoop bij Cigo of via de website www.vriendenwerenfriedkerk.nl. Leden van de Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk en hun gezinsleden betalen 6 euro per persoon. In de pauze is tegen betaling wijn en fris te verkrijgen. Let op: in de Werenfriedkerk is maar plaats voor honderd mensen. Vol is vol.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden