Op zondag 15 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart zijn de mooiste werkstukken te zien in Huize Vredenburg.
Op zondag 15 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart zijn de mooiste werkstukken te zien in Huize Vredenburg.

Cursisten Kreatieve Kring Westervoort exposeren

Cursisten van de Kreatieve Kring Westervoort exposeren op zondag 15 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart hun mooiste werkstukken in Huize Vredenburg (ook bekend als het Kasteeltje) aan de Klapstraat 112 in Westervoort.

De expositie is ingericht met werkstukken die de afgelopen seizoenen gemaakt zijn, zoals acryl-, aquarel- en olieverfschilderijen, pasteltekeningen, boetseer-, keramiek- en raku-werkstukken en beeldhouwwerken. Daarnaast bevat de expositie kleurrijke glas-in-loodpanelen en foto’s.

Het is ook dit jaar volgens de organisatoren weer verrassend om te zien wat een kunsttalenten Westervoort in huis heeft. "Een bezoek aan de expositie is zeker de moeite waard en werkt mogelijk inspirerend om zelf creatief aan de slag te gaan."

Op de expositiedagen is Huize Vredenburg geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom om de expositie te bezoeken en informatie in te winnen over de cursussen en workshops die door de Kreatieve Kring verzorgd worden. De koffie en thee staan klaar en de toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden