Dressuur voor pony's

Het Gelderse kampioenschap dressuur klasse L2, Z1 en Z2 voor pony's is toegewezen aan Rijvereniging en Ponyclub De Nijgraaf in Westervoort. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 25 januari. Naar verwachting verschijnen 74 ponycombinaties in de ring. Ze strijden in verschillende klassen en categorieën om de titel 'Gelders kampioen indoor 2019/2020'.

De deelnemers hebben zich via selectiewedstrijden in de verschillende Gelderse kringen gekwalificeerd. Naast de kringkampioenen doen afhankelijk van het aantal deelnemers per klasse nog een aantal ruiters en amazones mee aan het Gelders kampioenschap. Tijdens het kampioenschap zijn startbewijzen te verdienen voor het NK dressuur pony's. Het pony dressuur kent meerdere klassen B t/m Z2, tevens is er ook nog een onderverdeling in categorieën: pony's A t/m E. Op diverse locaties in Gelderland wordt gestreden om de titel Gelders Kampioen indoor dressuur.

De pony's in de klassen L2, Z1 en Z2 strijden om de titels op zaterdag 25 januari bij Rijvereniging en Ponyclub de Nijgraaf. De eerste combinatie zal rond 9.00 uur in de ring verschijnen en de laatste rond 21.45 uur.

Rijvereniging en Ponyclub De Nijgraaf heeft haar thuisbasis aan de IJsseldijk 92 in Westervoort. Belangstellenden zijn welkom.

Meer berichten