Skoeks gefotografeerd bij Havezathe Loowaard in Loo.
Skoeks gefotografeerd bij Havezathe Loowaard in Loo.

Extra jubileum-concert van Westervoortse band Skoeks

Omdat het jubileumconcert ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de Westervoortse band Skoeks afgelopen november in no-time was volgeboekt, is er op zondag 2 februari een extra concert. Plaats van handeling is Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat in Westervoort.

Net zoals bij het eerst jubileumconcert in Huize Hamerden is er een gastoptreden van het duo Rooftop. Skoeks wordt 2 februari ook weer muzikaal ondersteund door gastvioliste Marije Derksen. De presentatie is in handen van John Kemper.

Skoeks bestaat uit Dennis de Rooij (drums, accordeon, basgitaar), Gerry van der Sterren (gitaar/basgitaar), Willem Jan Schuurman (accordeon/basgitaar) en Bert Stienissen (gitaar). De band zoekt naar de muzikale pareltjes in het Nederlandse- en streektaallandschap. Een aantal liedjes wordt gezongen in het eigen Liemers dialect. Maar ook covers van onder andere De Dijk, Lieven Tavernier en I Muvrini staan op het programma. Voor alle liedjes geldt dat Skoeks er een eigen vorm aan probeert te geven.

Het jubileumconcert begint om 14.30 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Het concert is gratis. Wel graag even aanmelden bij info@skoeks.nl onder vermelding van naam en aantal personen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden