Cindy Klein: "Metalfestival is een bijzondere ervaring."
Cindy Klein: "Metalfestival is een bijzondere ervaring."

Metalfeest: 'Die speciale sfeer, die moet je proeven'

Op het metalfeest 'No Sleep Metalfestival 4' op 11 januari bij Wieleman lijken meer mensen dan verwacht zich te verheugen. Zoals Cindy Klein en haar man Jürgen. "Die speciale sfeer, die kan ik niet verwoorden, die moet je proeven.'

Cindy: "Dat zo'n feest gewoon hier in Westervoort wordt gehouden, dat vind ik bijzonder. Metalfeesten zijn niet met andere feesten te vergelijken. Iedereen beleeft het ook op zijn eigen manier. De een staat lekker met een biertje in de hand te genieten, een ander maakt een praatje en weer anderen zijn aan het headbangen. Niets is raar, alles kan. En stoot je iemand aan, dat boeit niemand wat. Het hoort er gewoon bij."

Cindy Klein (45) uit Westervoort kwam in contact met organisator Paul Scheers van 'No Sleep Metalfestival 4' in het najaar van 2018, toen zij het 'Pulmonale Hypertensie Benefiet Concert' organiseerde. Cindy: "Als jij naar mijn feest komt, kom ik naar jouw feest, sprak ik af met Paul. Ik wist niet wat ik meemaakte. Zo'n hartstikke gaaf feest. Het deed me denken aan toen ik jong was en fan van Iron Maiden. Voor het feest bij Wieleman verheug ik me vooral op The Flea-Pit. Echt een top-band. Mensen die het niet kennen, zouden het eens moeten proberen. Zo'n feest is een bijzondere ervaring."

Meer info: www.nosleep.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden