V.l.n.r.: Manon Broers- Goossens (secretaris), notaris Jan van Swetselaar, Gerard Rutgers (voorzitter) en Aart van Veldhuizen (penningmeester).
V.l.n.r.: Manon Broers- Goossens (secretaris), notaris Jan van Swetselaar, Gerard Rutgers (voorzitter) en Aart van Veldhuizen (penningmeester).

Duofietsmaatjes stichting door Uitdaging en notaris

De bestuursleden van Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort hebben onlangs bij notaris Jan van Swetselaar de oprichtingsakte voor een stichting getekend.

Van Swetselaar van Notariaat Duiven-Westervoort was vanuit de Liemerse Uitdaging benaderd of zijn kantoor bereid zou zijn om mee te werken aan het oprichten van de stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort. Hiertoe had Duo-Fietsmaatjes een verzoek bij de Liemerse Uitdaging ingediend. De Uitdaging stimuleert bedrijven om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort is nu officieel een stichting. Dit biedt de mogelijkheid om fondsen aan te schrijven om geld bij elkaar te krijgen om een duo-fiets met elektrische trapondersteuning te kopen. Het streven is om komend voorjaar ook daadwerkelijk te gaan fietsen op de duo-fiets.

De stichting heeft tot doel om medebewoners die niet meer zelfstandig kunnen fietsen of die eenzaam zijn, samen met een vrijwilliger op de duo-fiets weer de wind in haren te laten voelen. Nieuwe vrijwilligers of inwoners die niet meer zelf kunnen fietsen maar dat nog wel graag willen doen, kunnen contact opnemen met: gerardrutgers@live.com of 06-36505825.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden