Westervoorter Johan Bisseling: 'Metal komt uit je tenen.'
Westervoorter Johan Bisseling: 'Metal komt uit je tenen.'

Johan Bisseling kijkt uit naar 'No Sleep Metalfestival 4'

Als Johan Bisseling zou willen kan hij na het 'No Sleep Metalfestival 4' op 11 januari kruipend naar huis. Hij woont in de Dorpstraat en het feestje is bij Wieleman, óók in de Dorpstraat.

Kruipend zal het niet worden, denkt Johan. "We gaan wel knallen, maar gewoon lopen, dat gaat aan het eind van de avond heus nog wel lukken."

Johan Bisseling was (en is) van de hardrock-muziek, maar via kennissen kwam hij ooit in contact met metal. Sindsdien bezoekt hij regelmatig festivals. Bij de drie voorgaande festivals bij Wieleman was hij van de partij en volgende maand is hij er zeker weer bij. "Het is gave muziek. Hard en met emotie en kracht. Op het agressieve af, maar dan niet in de verkeerde zin van het woord. Bij metalfeesten is nooit heibel. Mensen delen hun liefde voor de muziek en drinken een biertje. Nee, geen pillen. Dat hoort niet bij metal."

Hij heeft de line-up van 'No Sleep Metalfestival 4' bekeken en weet dat hij zich kan verheugen op een gezellige avond. "Ik volg enkele bands, waaronder Rammstein en de Franse band Gojira. Die zijn te groot voor een festival in Westervoort, maar bij Wieleman speelt bijvoorbeeld wel Hypno5e. Ook een Franse band en vergelijkbaar met Gojira. Het wordt hoe dan ook een mooi feest. Metal komt uit je tenen."

Meer berichten