Een heerlijk voorgerecht als onderdeel van het Benefietmenu.
Een heerlijk voorgerecht als onderdeel van het Benefietmenu. (Foto: PR)

Benefietdiner voor Guatemala door leerlingen Liemers College

Op zaterdag 28 december aanstaande organiseren 6 enthousiaste leerlingen uit VWO 5 van het Liemers College een Benefietdiner voor een project in Guatemala. Volgens leerling Cas van Herpen streven ze ernaar om in februari 2020 een huisje te bouwen voor een arm gezin in Guatemala.

Dit benefietdiner is onderdeel van een maandenlange actieperiode als onderdeel van de Liemers College Award. De stichting LCA (LiemersCollegeAward) is opgericht door Jan van den Heuij

docent Engels

en Anno Koning

lichamelijke opvoeding

. De LCAward is voor leerlingen uit de klassen 3, 4, 5 en 6 van het Liemers College. Een leerling die in aanmerking wil komen voor een LiemersCollegeAward zal een bijzondere prestatie moeten leveren waarmee hij/zij zich onderscheidt van de andere leerlingen. De missie van de LCA is het bieden van een plezierig en uitdagend programma, met als doel om leerlingen te laten investeren in hun eigen ontwikkeling. De LCAward is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan leerlingen die op vier onderdelen een bijzondere prestatie leveren: onderwijs, cultuur, maatschappij en sport & expeditie.

Meer berichten