'Stan & Ollie' vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel en Oliver Hardy.
'Stan & Ollie' vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel en Oliver Hardy. (Foto: Aimee Spinks)

Film 'Stan & Ollie' in Filmhuus Westervoort

In Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg draait op woensdag 11 december ´Stan & Ollie´. De film vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel en Oliver Hardy.

Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille en Ida – een duo act ansich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts.

Huize Vredenburg gaat om 19.30 uur open, de film begint om 20.00 uur met halverwege een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren. Een kaartje kost 5 euro, te bestellen via www.filmhuuswestervoort.nl. Bestelde kaarten kunnen tussen 19.15 en 19.45 uur worden opgehaald.

Jaarkaarten
Het Filmhuus verkoopt ook jaarkaarten (cadeautip voor de kerstdagen!). Een jaarkaart geldt voor tien voorstellingen en kost 45 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden