Een groot aantal standhouders die meedoen aan het Happy & Healthy Lifestyle Event voor Zalencentrum Berentsen in Loo.
Een groot aantal standhouders die meedoen aan het Happy & Healthy Lifestyle Event voor Zalencentrum Berentsen in Loo. (Foto: René Nijhuis)

Beurs over geluk en gezondheid

Het is een hele mond vol: het Happy & Healthy Lifestyle Event. Komt dat zien aanstaande zondag 1 december van 11.00 tot 17.00 uur in Zalencentrum Berentsen in Loo. Organisatie: De WijKern, het Duivense centrum voor ontmoeting en activiteiten.

Een beurs met stands op het gebied van geluk en gezondheid. "Ja, precies", zegt voorzitter Marika Biacsics van De WijKern. "In deze tijd draait veel om 'happy' en 'healthy'. Mensen gaan inzien dat in voeding ook minder gezonde dingen kunnen zitten en ze ontdekken dat beweging goed is voor je. Gezond zijn en gelukkig zijn is veel waard en daar willen steeds meer mensen ook wat voor doen."

Het idee was geboren en een 'clubje van vier' werkte het uit. In zekere zin is het Happy & Healthy Lifestyle Event een vervolg op het For Female Event van een jaar of zeven geleden. Marika: "Dat was toen een groot succes, maar er is nooit een vervolg op gekomen. Deze beurs is een soort afgeleide van het For Female Event. Wel op een iets andere leest geschoeid."

Gevarieerde standhouders
Omdat het vermoeden was dat er vanuit de bedrijven veel belangstelling zou zijn voor de beurs, werd niet gekozen voor een open inschrijving. Bedrijven, voornamelijk uit de Liemers, werden persoonlijk benaderd in een poging een zo divers mogelijk aanbod te krijgen.

Marika Biacsics: "Het is goed dat we het zo hebben gedaan. Opvallend is bijvoorbeeld dat er heel veel coaches zijn tegenwoordig. Maar we wilden geen zaal vol coaches. Het is gelukt standhouders te vinden uit alle hoeken: fun, fashion, feel, food, bloemen, sieraden, beweging en uit de creatieve hoek. We hebben ons best gedaan en ook geprobeerd bekendheid aan de beurs te geven. De standhouders hebben dat ook in hun eigen netwerk gedaan."

Nieuwsgierig
Waar het toe leidt durft Marika Biacsics niet te zeggen. "We gaan het zien. Ik denk wel dat we heel wat mensen nieuwsgierig hebben gemaakt. Maar ja, er zijn ook altijd andere evenementen en het is Sinterklaastijd. Een ding is zeker: als mensen een paar leuke uurtjes willen in het teken van geluk en gezondheid moeten ze zondag naar zaal Berentsen in Loo komen."

Standhouders op de beurs zijn: Beauty by Oriflame, coach Marja Kotten, Cosmed Huidkliniek, Creatieve Coaching, De Helende Roos, Elvira Akira, Fit Via Food, Florem et Art, Hardy Counseling Duiven, Homeopathie Duiven, Massage Markerink, Massage Zevenaar, Mio advies, One Moment a day, Reiki Praktijk Duiven, Sabien's Schuurtje, Schrijvershart, Shiatsu in de Praktijk, Streeksieraden, The Greenie, Thee van Toen, Travelcounsellors, Vandaag mag ik, Weight Watchers, Your Travel en Zalencentrum Berentsen.

Entree: 3,50 euro (alleen contant). Meer informatie, ook over de standhouders, op Facebook onder 'happyevent2019'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden