Claudia Luppes (voorgrond) overhandigt een cheque van 14.000 euro aan (vlnr) Judith Krans, Marijke Maalderink en Chantal van Aken van Rijnstate.
Claudia Luppes (voorgrond) overhandigt een cheque van 14.000 euro aan (vlnr) Judith Krans, Marijke Maalderink en Chantal van Aken van Rijnstate. (Foto: Eva Bours Fotografie & With Lou Photography)

Actie Claudia Luppes: ruim 14.000 euro voor Rijnstate

De oncologie-afdeling van Rijnstate wacht een flinke herinrichting. De actie die Claudia Luppes uit Westervoort voerde om geld in te zamelen, leverde ruim 14.000 euro op.

"Een perfecte dag, iedereen was enthousiast. Ik heb nog nooit zoveel lachende mensen bij elkaar gezien." Claudia Luppes kijkt met veel plezier terug op het finale-event 'People Will Remember' (PWR) van haar actie, dat werd gehouden bij strandclub Watergoed in Valburg. Natuurlijk ook omdat de opbrengst bijna het dubbele was van haar streefbedrag van 7500 euro.

In de tijd dat haar moeder op de oncologie-afdeling van Rijnstate lag, ervoer Claudia Luppes de sfeer op de afdeling als ongezellig. Na het overlijden van haar moeder vatte ze het plan op 'iets te doen' voor mensen met kanker. Twee keer deed ze mee aan Ride for he Roses, een fietsevenement van het KWF. Dit jaar pakte ze het groter aan. Ze schreef zich in voor acht zware wielrenwedstrijden en obstacle run-evenementen. Activiteiten waar ze geld mee inzamelde. Het PWR-evenement met workshops en activiteiten vormde de afsluiting van de actie. Claudia: "Ik kijk met plezier terug op alles wat is geweest. Nu met Rijnstate in de slag om de plannen voor de herinrichting te verwezenlijken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden