Jaarlijkse expositie Fotoklub Duiven

De leden van Fotoklub Duiven laten ieder jaar tijdens een speciale expositie hun meest bijzondere foto's zien. Op zondag 17 november is het weer zover. Expo19 heet de tentoonstelling.

Het leuke is dat er heel verschillende foto's te zien zijn. Er zijn architectuurfoto's, maar ook natuurfoto's en portretten. Een leuke bijkomstigheid is dat bezoekers kunnen stemmen op wat zij de beste of mooiste foto vinden. Onder de stemmers wordt een uitvergroot exemplaar van de winnende foto verloot.

Niet-leden van Fotoklub Duiven kunnen meedoen aan een fotowedstrijdje. Tot 13 november kunnen daarvoor foto's worden ingestuurd. De drie beste foto's (gekozen door de leden van de fotoclub) worden afgedrukt en krijgen een plaatsje tijdens Expo19. Voor de winnaar is er een aardigheidje. Mail je foto naar: fotoklubduiven@gmail.com, met als onderwerp 'fotowedstrijd'. De foto's blijven eigendom van de inzender en worden door Fotoklub Duiven nergens anders voor gebruikt.

De expositie op 17 november is in het clubgebouw van Gilde St. Remigius aan de Visserlaan 35 in Duiven van 11.00 tot 16.00 uur. Op de foto hierboven een van de foto's die tijdens Expo19 is te zien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden