Na een knallend carnavalsseizoen nemen prins Eric  en prinses Cynthia afscheid als prinsenpaar van de Dolbotters.
Na een knallend carnavalsseizoen nemen prins Eric  en prinses Cynthia afscheid als prinsenpaar van de Dolbotters.

Prinsenkeuzeavond De Dolbotters Westervoort

Wie worden de opvolgers van prins Eric de eerste en prinses Cynthia van carnavalsvereniging De Dolbotters in Westervoort? Tijdens de jaarlijkse prinsenkeuzeavond wordt dit bekend gemaakt.

Na een knallend carnavalsseizoen nemen prins Eric en prinses Cynthia afscheid als prinsenpaar van de Dolbotters. Met een spetterende show wordt het nieuwe prinsenpaar van Doldorp gepresenteerd. Zoals de carnavalisten van de Dolbotters gewend zijn, gebeurt dit met een swingende prinsopkomst. Naast de installatie van de nieuwe prins zijn er tijdens de prinsenkeuzeavond diverse optredens van eigen leden. Er is ook een buut. Na afloop van het programma is er een afterparty met zanger Roy Wilting.

De prinsenkeuzeavond begint zaterdag 16 november om 20.11 uur. Plaats van handeling is feestburcht Zalencentrum Wieleman aan de Dorpstraat.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.dedolbotters.nl voor 5,00 euro per stuk (exclusief servicekosten). De entreeprijs aan de deurkassa is 7,50 euro. Toegang vanaf 15 jaar, alcoholgebruik vanaf 18 jaar.

Voor meer info over De Dolbotters: www.dedolbotters.nl, Twitter: @dolbotters en Facebook: http://www.facebook.com/dedolbotters

Meer berichten