Angela Aversteeg van Cigo Westervoort prijst de Gemakcard aan.
Angela Aversteeg van Cigo Westervoort prijst de Gemakcard aan.

Cigo zet Gemakcard in om te sparen voor vereniging

Cigo kent de Gemakcard. Een kaart waarmee iedereen kan sparen voor korting op artikelen die verkrijgbaar zijn in de winkel. Cigo Westervoort zet de Gemakcard nu ook in om te sparen voor een vereniging.

Iedere besteding van 5 euro is goed voor een punt. 100 punten leveren bij een besteding bij Cigo een korting op van 2,50 euro. Cigo biedt verenigingen aan de Gemakcard op naam van de vereniging te zetten, zodat klanten bij het doen van aankopen hun punten kunnen schenken aan de club.

Angela Aversteeg, samen met haar man Jan van Wijnen eigenaar van Cigo Westervoort: "Een mooie manier om te sparen voor een club waar je sympathie naar uitgaat. Er komt altijd een moment dat een vereniging iets nodig heeft dat wij verkopen. Prijzen voor een bingo bijvoorbeeld of een cadeautje voor een trouwe vrijwilliger."

Cigo Westervoort, gevestigd in winkelcentrum De Wyborgh, is aangesloten bij de landelijke Cigo-keten. In de winkel worden onder meer wenskaarten, staatsloten (en loten van andere kansspelen), kantoorartikelen en cadeauartikelen verkocht.

Het blijft uiteraard ook mogelijk de Cigo Gemakcard als persoonlijke kaart op eigen naam te zetten.

Meer berichten