Paul Mulder en Theo Scholten treden zondagmiddag 20 oktober samen op in de knusse Werenfriedkerk aan de Dorpstraat in Westervoort.
Paul Mulder en Theo Scholten treden zondagmiddag 20 oktober samen op in de knusse Werenfriedkerk aan de Dorpstraat in Westervoort. (Foto: Arjen Benard)

'Handgemaakte' liedjes van duo

Paul Mulder en Theo Scholten treden zondagmiddag 20 oktober samen op in de knusse Werenfriedkerk aan de Dorpstraat in Westervoort.

Het duo brengt een breed scala aan handgemaakte liedjes ten gehore, zowel in de Liemerse streektaal als in het Nederlands. De liedjes hebben betrekking op alle aspecten van het leven. Soms met een serieuze ondertoon, maar minstens even vaak met humor. De liedjes worden afgewisseld met korte verhalen van Paul over het leven in de Liemers.

Zanger en gitarist Paul Mulder werd geboren in Tolkamer, boven het toenmalige café Het Tolhuis. De muziek werd Paul met de paplepel ingegeven dankzij de jukebox in het café. Theo Scholten is een rasmuzikant. Hij speelt accordeon en andere toetsinstrumenten. Bovendien is hij arrangeur.

Kaarten (inclusief koffie of thee) voor donateurs kosten 6 euro per stuk. In de voorverkoop bij Cigo kosten ze 7,50 euro en aan de deur van de kerk 10 euro. Voor 7,50 euro per stuk kunnen kaarten worden besteld via www.vriendenwerenfriedkerk.nl.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deur is open om 14.30 uur om voorafgaande aan het concert nog een kopje koffie of thee te nuttigen. In de pauze is tegen betaling fris, wijn of bier verkrijgen. De opbrengst is voor het behoud van de Werenfriedkerk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden