Gezellige (buren)boel in De Nieuwhof

In Kulturhus De Nieuwhof was het vrijdag 27 september aan het eind van de ochtend tot het begin van de middag een gezellige boel. In het kader van Burendag 2019 werd een wijkbijeenkomst gehouden en daar kwamen veel mensen op af.

Community-werker Sascha Wensveen van het Goed voor elkaar-team Westervoort: "Ja, het was leuk. Net als andere jaren was de wandelgroep van woonzorgcentrum De Wilgenpas aanwezig, net als de mensen van de dagbesteding van Interstap en de nodige wijkbewoners. We hebben lekker samen koffie gedronken, gepraat en een spelletje gedaan. Helemaal goed. De bedoeling van Burendag is toch om mensen met elkaar in contact te brengen, met als uitvloeisel dat buurten leuker, socialer en veiliger worden. Mensen moeten elkaar kennen, daar begint het mee."

De jaarlijkse burenbijeenkomst in Westervoort is een gezamenlijk initiatief van het lokale Goed-voor-elkaar-team, Interstap, ABC-Zorgcomfort, Jongerencentrum Creon, Kulturhus De Nieuwhof, Mikado Welzijn, de politie, Sensire en STMGzorg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden