Op dinsdag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op recreatiegebied Rhederlaag. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom.
Op dinsdag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op recreatiegebied Rhederlaag. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. (Foto: Picasa)

Weer honden op Rhederlaag

Op dinsdag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op recreatiegebied Rhederlaag. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2020. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Recreatiegebied Rhederlaag is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Bezoekers met de auto moeten parkeergeld betalen. De recreatiegebieden van Leisurelands zijn volgens de eigenaar uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. "Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike", aldus een woordvoerder.

De parkeerpas van Leisurelands die geldig is tot 1 mei 2020 is nu extra voordelig te bestellen via de webwinkel op www.leisurelands.nl. Voor 32,50 euro is deze parkeerpas te koop. De pas is geldig op 18 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe, in de Achterhoek en de Liemers. Een dagkaart kost in het laagseizoen 3,00 euro. Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden