The Blue Breakers.
The Blue Breakers.

Een Open Podium voor jong en oud

Tijdens het Open Podium van zaterdag 12 oktober in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar komen zowel de jongeren als de oudere bezoekers aan hun trekken. De avond start met het jongere Trio The Blue Breakers. Zij spelen bekende covers. Vervolgens zullen Louis Roes en Gerard Slutter het publiek weer laten genieten van mooie liedjes afgewisseld door humoristische anekdotes. Zanger Matthew Sebastian sluit de avond af met prachtig gezongen nummers.

Het trio The Blue Breakers bestaat uit: Drummer Luke, toetsenist Leon en zanger Brian. Dit zijn drie jonge enthousiaste jongens die muziek hoog in hun vaandel hebben staan. Zij spelen hits van bekende en minder bekenden artiesten.

Gerard Slutter en Louis Roes brengen jaren '50 '60 en '70 hits en eigen nummers. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een chaotisch hilarisch verhaaltje.

Matthew Sebastian heeft al eerder opgetreden tijdens een Open Podium avond. Het toen aanwezige publiek was razend enthousiast over zijn goede gitaarspel en prachtige stem. Matthew is sinds zijn 16e bezig met zingen. Sindsdien is zijn liefde voor muziek alleen maar gegroeid en wordt deze nog elke dag sterker. De droom om als fulltime muzikant door het leven te gaan is dan ook nog springlevend en sterker dan ooit. Daarom blijft hij met veel plezier optreden met een mix van eigen werk en covers.

De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden